Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149568 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Twój nick podczas gry: Fun[N]yGa[N]ja!! [t] Godzina, data zdarzenia: 02-05-2014 godzina 02:10 Mapa: De_dust2 STEAM_ID / IP: ' STEAM_0 : 1 : 34435527 ' Uzasadnienie: AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Fun[N]yGa[N]ja!! [t] [AMXBans] Reason : ' odpal ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 34435527 ' [AMXBans] Your IP : ' 5.60.2.211 ' [AMXBans] =============================================== Macie jakieś dowody w ogóle na to ?? gram już w tą grę od 4 lat a tu takie coś żałosne NAWET NIE DOSTAŁEM SS'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 2 Maja 2014 #149572 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Zapraszam admina Rolni/< do przedstawienia dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Maja 2014 #149642 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 dowody nie będą potrzebne na to ip są dwa aktywne bany w tym wcześniejsze screeny zatem Panu podziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Maja 2014 #149643 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi