Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #149507 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Witam. O tuż nie będe rozwijał tematu bo każdy wie o co chodzi. MAPY!! Cały czas gramy tylko (Westa,Italy2,Asfalta,Nuke) Nie ma innych ?? Prosił bym o wgranie tych mapek http://speedy.sh/YgDCb/Mapki-na-Multi-head.rar Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #149518 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 kez poczytaj na forum napisalem taki temat bodajże wczoraj. FiGt3r powiedział że wgra nowe tylko on ma też życie prywatne. a to co ty napisales to brzmi jak rozkaz a według hierarchii jesteś na samym dole gdzie wiekszość graczy a też tam jestem. to jest dział dla op serwera gdzie on pisze co wgrał albo zrobił. to tyle z mojej strony dziekuje za uwage i życzę miłej gry lub snu całemu multi-head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #149522 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Prosił bym o wgranie tych mapek Rozkaz -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Maja 2014 #149537 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Myślę, że temat był już poruszony i wyjaśniony. Opiekun w najbliższym czasie obiecał nowe mapki. Tak więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Maja 2014 #149538 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi