Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #149422 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia:jakas 15:20 Nick admina/gracza, który zawinił:Gall_Anonim Dowody:demko, dostepne pod adresem: http://www.sendspace.pl/file/a8831bd9324bcbc5b7150b3 Świadkowie:nie pamietam kto gral Uzasadnienie:zabieral mi przyjemnosc z gry, rzucajac mi fleshe, poza tym co chwile sie spina ze: "kozak z premium", zainwestowalem sobie w klase premium, moja decyzja, a on niech patrzy na siebie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 1 Maja 2014 #149427 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 nie moge otworzyć dema inny protokol z ktorego to serwa jeszcze napisz sproboje na play ale brakuje modeli na chwile obecna dodatkowo nie podales ip bez niego itak nic nie zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #149434 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 dziwne, bo to normalne demo z cs 1.6, cod mod 400lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #149435 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 nic az takiego nie robil gracz, na ktorego zglosilem skarge, ale nie powiem, ze nie denerwowal rzucajac mi flesze przez polowe trwania mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 1 Maja 2014 #149451 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 flesze na respie bez watpienia umyslne utrudnianie gry , prosze aby admini zwracali uwage na tego gracza a ty staraj sie wejsc na forum jak bedzie sie to powtarzalo i napisz na sb to jakis admin wejdzie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 1 Maja 2014 #149452 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi