ELOELO Napisano 30 Kwietnia 2014 #149333 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: 0mI [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'idz pisz i nie strasz' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:321383685' [AMXBans] Your IP: '178.56.19.143' [AMXBans] ======================================= Data i godzina zdarzenia: 01.25 Nick admina/gracza, który zawinił:OMI Dowody:HLTV Świadkowie: Uzasadnienie: dostalem bana za nic od omi bo zminil mape jesli ludzie wybierają office to się gra ta mapę a nie zmienia i banuje ludzi którzy mówią po co zmienił ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 30 Kwietnia 2014 #149335 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 nie bylo w vote zadnych malych map i chyba adonai byl przy tym wiec wybrali ofice a jak sie zaczela kazdy pisal zeby zmienic jak wiesz rtv dziala po ilus minutach a ty napisales ze ci nas zal ja ci odpisalem ze nas tez tobie i zaczeles mnie straszyc skarga wiec z tad taki powod bana jaki dostales wiec nie wiem po co sie mlody spinasz zal to jest ciebie zal piszesz skargi o takie zeczy tyle z mojej strony a i analfabeci moj nick zaczyna sie zerem nie o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ELOELO Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor #149336 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 nie bylo w vote zadnych malych map i chyba adonai byl przy tym wiec wybrali ofice a jak sie zaczela kazdy pisal zeby zmienic jak wiesz rtv dziala po ilus minutach a ty napisales ze ci nas zal ja ci odpisalem ze nas tez tobie i zaczeles mnie straszyc skarga wiec z tad taki powod bana jaki dostales wiec nie wiem po co sie mlody spinasz zal to jest ciebie zal piszesz skargi o takie zeczy tyle z mojej strony a i analfabeci moj nick zaczyna sie zerem nie o pisałem zostaw bo fajna mapa mala i byla git a ty zmieniasz... to po pierwsze po drugie gosc mnie obraza ty jako admin masz go zbanowac a ty jeszczesz sie smiales az adonai go zbanowal jak wiesz mogli poczekac te 5 min a nie 2 osobby z 6 napisaly zebys zmienil a ty juz zmieniasz... to jak napisze na full serwie 1 osoba z 30 tez zmienisz...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #149337 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Ban słuszny. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #149338 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi