Go艣膰 Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #149211 Udost臋pnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Nick:聽Dante. 聽 Wiek: 18 lat 聽 Data rejestracji na forum: 23.12.2013 聽 Czas sp臋dzony na forum: 聽4d 7h 37m 53s 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Du偶e tzn wiem jak odpali膰 demko i rozpozna膰 czy ss'y s膮 przerobione czy nie. 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Gdy by艂em BL'em na innej sieci to moja praca polega艂a tylko na akceptowaniu lub odrzucaniu apelacji od bana, ale nigdy nie obs艂ugiwa艂em AMXBANS. Mimo to uwa偶am, 偶e da艂bym rad臋. 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nie 聽 Dlaczego Ty?: 聽Mam du偶o wolnego czasu, a swoj膮 prac臋 wykonuj臋 rzetelnie, sumiennie i do samego ko艅ca. Jestem adminem FFA i chcia艂bym pom贸c forum oraz ca艂ej sieci. Wiem r贸wnie偶 jakie obowi膮zki wi膮偶膮 si臋 z t膮 rang膮 i postaram si臋 im sprosta膰. 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 4h - 5h lub nawet wi臋cej 聽 Co艣 od siebie: Pozdrawiam wszystkich i prosz臋 o pozytywne rozpatrzenie podania. 聽 聽 Chcia艂bym aby moje podanie zosta艂o zamkni臋te.. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Kwietnia 2014 #149271 Udost臋pnij Napisano 30 Kwietnia 2014 zbyt d艂ugo oceniasz 2 demka na bie偶膮co nie ogarniesz聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Maja 2014 #150172 Udost臋pnij Napisano 4 Maja 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi