Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #149000 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 [Zombie mod] Twój nick podczas gry: Scharfi Godzina, data zdarzenia: około godziny 21:20 Mapa: zm_gbox5 STEAM_ID / IP: 83.6.239.179 Uzasadnienie: Podaje pełny zrzut mojej kosoli podczas gry , prosze o "sprawdzenie" jej wraz z przyczyną bana oraz o wyciągnięcie należytych środków. Konsola : BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 113 [ZP] Twoja klasa zombie po kolejnej infekcji bedzie: Duze Zombie Requesting tempdecal.wad from server Scharfi connected Couldn't open file overviews/zm_gbox5.txt. Using default values for overiew mode. Scharfi is joining the Counter-Terrorist force Unknown command: useperk2 TiBlU : Masz problem? pisz u@ Juli@n Th3 K!ng ! killed Sk Uwaga Strzelam :* with ak47 *** =D killed RYBAK with a headshot from ak47 *** TiBlU : Nie zarazamy przez ściany/szpary itd. TiBlU : Wykonujemy cele mapy Unknown command: useperk2 Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language Unknown command: useperk2 Unknown command: useperk2 Juli@n Th3 K!ng ! killed I love kasia. <3.|NeQ with ak47 Type 'amx_help' in the console to see available commands *** @Skate1910@ killed =D with a headshot from infection *** Unknown command: useperk2 *** TiBlU killed julg3 with a headshot from ak47 *** Unknown command: useperk2 Time Left: 28:11 min. Next Map: zm_winter_invasion *** kasia. <3 killed Paczek with a headshot from ak47 *** [V.I.P] TiBlU : /lm Unknown command: useperk2 *** TiBlU killed Orzech with a headshot from ak47 *** crapmonster dropped [V.I.P] Juli@n Th3 K!ng ! : /lm Juli@n Th3 K!ng ! killed Sk Uwaga Strzelam :* with lasermine Juli@n Th3 K!ng ! killed Dyrczul with lasermine TiBlU killed kacpero123455 with lasermine TiBlU killed RYBAK with lasermine [HPK] Gracze z pingiem wiekszym niz 120 beda wyrzucani! Unknown command: useperk2 I love kasia. <3.|NeQ : Raz Dwa Trzy Zombie biegna do kampy!!! I love kasia. <3.|NeQ : Raz Dwa Trzy Zombie biegna do kampy!!! *** Juli@n Th3 K!ng ! killed I love kasia. <3.|NeQ with a headshot from ak47 *** *** Juli@n Th3 K!ng ! killed faswqtra a123 with a headshot from ak47 *** @Skate1910@ : /rank *** kasia. <3 killed Spawn with a headshot from ak47 *** [V.I.P] kasia. <3 : /daj juli all TiBlU killed Spiryt with ak47 *** TiBlU killed Scharfi with a headshot from ak47 *** Juli@n Th3 K!ng ! killed Paczek with ak47 [V.I.P] TiBlU : /lm Juli@n Th3 K!ng ! killed @Skate1910@ with lasermine Unknown command: useperk2 TiBlU : Wykonujemy cele mapy TiBlU : Wykonujemy cele mapy [V.I.P] Juli@n Th3 K!ng ! : /lm Juli@n Th3 K!ng ! killed Sk Uwaga Strzelam :* with ak47 *** TiBlU killed RYBAK with a headshot from ak47 *** TiBlU killed kacpero123455 with ak47 [V.I.P] TiBlU : /lm Juli@n Th3 K!ng ! killed Dyrczul with lasermine [V.I.P] Juli@n Th3 K!ng ! : /lm [V.I.P] Juli@n Th3 K!ng ! : /lm *** Juli@n Th3 K!ng ! killed I love kasia. <3.|NeQ with a headshot from ak47 *** kasia. <3 killed julg3 with ak47 HollySh!t connected Unknown command: useperk2 Unknown command: useperk2 Welcome to Multi-Head.pl [[...Zombie Mod... ]] @ disCONNECT.pl TiBlU : Wykonujemy cele mapy Juli@n Th3 K!ng ! killed Spawn with ak47 HollySh!t is joining the Counter-Terrorist force *** kasia. <3 killed =D with a headshot from ak47 *** Unknown command: useperk2 *** TiBlU killed RYBAK with a headshot from ak47 *** Juli@n Th3 K!ng ! killed @Skate1910@ with lasermine Scharfi : ja jem kasia. <3 killed Paczek with ak47 Unknown command: useperk2 TiBlU killed kacpero123455 with ak47 [V.I.P] Juli@n Th3 K!ng ! : /lm 'faswqtra a123' got banned for '30 minutes'. Reason: 'CELE' Admin: I love kasia. <3.|NeQ dombek connected HollySh!t : siemaa all TiBlU killed [CSSetti] Nick with ak47 *** Juli@n Th3 K!ng ! killed Dyrczul with a headshot from ak47 *** Scharfi : faswqtra a123 has left the game *** TiBlU killed kacpero123455 with a headshot from ak47 *** Juli@n Th3 K!ng ! killed Sk Uwaga Strzelam :* with ak47 [AMXBans] 'faswqtra a123' got banned for '30 minutes'. Reason: 'CELE' Admin: I love kasia. <3.|NeQ *** kasia. <3 killed julg3 with a headshot from ak47 *** Juli@n Th3 K!ng ! killed Scharfi with ak47 dombek is joining the Terrorist force *** Spawn killed Juli@n Th3 K!ng ! with a headshot from infection *** HollySh!t : jak jest z tym bind !? Unknown command: useperk2 *** kasia. <3 killed Juli@n Th3 K!ng ! with a headshot from ak47 *** [V.I.P] TiBlU : /lm *** Sk Uwaga Strzelam :* killed TiBlU with a headshot from infection *** Duskaa dropped kasia. <3 killed Spawn with ak47 [V.I.P] TiBlU : /lm @Skate1910@ killed kasia. <3 with knife [ZP] Sk Uwaga Strzelam :* just used a Knife Blink! "sv_gravity" changed to "250" Unknown command: useperk2 Unknown command: useperk2 HollySh!t : all napisz mi jak sie pisze z tym BIND Duskaa connected @Skate1910@ : JEst Duskaa is joining the Counter-Terrorist force dombek killed I love kasia. <3.|NeQ with knife **** Zombie Plague Advance 1.6.1 **** "sv_gravity" changed to "800" kasia. <3 killed Sk Uwaga Strzelam :* with knife HollySh!t killed Juli@n Th3 K!ng ! with knife Spiryt killed TiBlU with knife [ZP] Wcisnij m aby uruchomic menu Spawn killed [CSSetti] Nick with knife [ZP] Aby przekazac ap dla graczy wpisz /daj Spiryt killed =D with knife @Skate1910@ killed Duskaa with knife Scharfi : dwd [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: TiBlU [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'obraza admina' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:960307112' [AMXBans] Your IP: '83.6.239.179' [AMXBans] =============================================== Dyrczul killed RYBAK with m4a1 kasia. <3 killed Dyrczul with knife Kicked by Console Kicked Can't "say", not connected Connecting to 80.72.40.110:27032... Connection accepted by 80.72.40.110:27032 * Privileges set BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 113 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin TiBlU. [AMXBans] There are 6 days , 23 hours , 57 minutes and 42 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Scharfi [AMXBans] Reason : ' obraza admina ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 960307112 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.6 Podczas gry nie odwołałem się wogóle do admina ... zreszta jest tu wszystko czarno na białym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 29 Kwietnia 2014 #149005 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Zapraszam admina TiBlU do wypowiedzi, w celu wyjaśnienia incydentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #147373 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Witam was Zbanowałem tego gracza ponieważ parę dni wcześniej zwyzywał mnie jak jakąś "SZMATE" użył w moją stronę wulgaryzmy ponieważ go nie wpuściłem do KAMPY.Na ZM jest tak, że każdy kto pierwszy dobiegnie do kampy ma prawo ją blokować.Więc blokowałem, a że gracz ma słabe nerwy to nie jest mój problem tylko jego.Nie pozwolę sobie na takie słowa w moją stronę.A gdy chciałem mu dać bana w ten sam dzień gracz uciekł a miałem zapisany jego nick więc dałem mu bana wczoraj. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #147354 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Tak się składa że gram na serwerze z przyjacielem , może on potwierdzić że takiego incydentu jaki przedstawił admin TiBlU nie było , (gram z nim zawsze gdy jestem na serwerze). Myślę ze inni gracze , także mogą to potwierdzić. Na serwerze nigdy nie użyłem żadnego wulgaryzmu. Co do słabych nerwów , tak się składa że ich nie posiadam ... wręcz przeciwnie. Jeśli admin "TiBlU" nadal będzie się upierał , jestem w stanie odpuścić i przejść na inny serwer ZM. Jednak prosiłbym wtedy o podanie daty , godziny oraz mapy w której rzekomo używałem wulgaryzmów. Porównam to wtedy z datami rozmowy na skype ze znajomym z którym gram na serwerze ZM , dodając ss-y (daty i godziny rozmowy) wtedy będzie on mógł potwierdzić moją wersję wydarzeń o ile data i godzina będzie podana przez admina prawidłowo. P.S na serwerze gram 4Fun , chodzi mi tylko o sprawiedliwość. Miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #147358 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Witam ponownie, Wulgaryzmy w moją strone zostały użyte na mapie zm_gbox_5. Nawet w tym samym czasie gdy gracz wyszedłz serwera pisałem z Heskeyem.Dostałem zezwolenie na zbanowanie danego gracza na 1 tydzień.Gdy wszedł na serwer od razu to zrobiłem.Proszę również o wypowiedź twojego kolegi.gdybym zrobił screeny od razu bym je wstawił.Lecz myślałem że sprawa byłą jasna gracze widzieli, że Scharfi mnie obraził.Dlaczego chcesz siętego wyprzeć skoro serwer był pełny i gracze widzieli jak się wyrażałeśw moją strone a nick jest mi znany bo miałęm go zapisany na kartce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #147359 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 TiBlU , może przedstawisz jakieś dowody?/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #147363 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Nie mam żadnych dowodów, ale myślę, że graczy którzy byli na serwerze mogą to potwiwrdzić.Proszę o wypowiedzi graczy.Proszę również o wypowiedź Heskeya w tej sprawie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Kwietnia 2014 #149071 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 niestety TIBIU ale takie są zasady banujesz gracza robisz ssy z konsoli jak cie obraza mysle ze na steamie nacisniecie jednego guziczka nie powinno byc problemem gracz otrzymuje UB a ty TIBIU 1 pk ostrzezen w dziale admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Kwietnia 2014 #149072 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi