Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #148990 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Zauważyłem iż w kółko gramy te same mamy i w mapcycle są także te same jeśli ktoś jest za dodaniem tych map łapka w górę: -de_dust2x2 -de_westwood.mtk -de_nuke_b -cs_max -de_aztec_remake -de_dustyaztec -de_hell -de_nuke_rarea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Kwietnia 2014 #148991 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Myślę, że dla urozmaicenia gry można wprowadzić nowe mapy. A propozycje całkiem ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #149021 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ja jestem za dodaniem map poniewaz tak jak chapon napisal w kolo gramy te same mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #149019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Również jestem za, nowości trzeba jakieś wprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 29 Kwietnia 2014 #149055 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Gramy te same mapy, bo są one wybierane przez graczy. Z kolei nie ma sensu zmuszać ludzi do grania nowych map, bo przynosi to opłakany skutek. Gdy jest jakaś mało popularna mapa (np. po puszczonym Nuke zmienia się na losową mapę) sporo graczy opuszcza serwer. Zauważyłem już taką sytuację wielokrotnie. W związku z powyższym wgrywanie nowych map wydaje się bezsensowne, raczej warto nominować mniej grywalne mapy, które są już na serwerze jak: cpl_mill, prodigy, vertigo. A nuż ludzie wybiorą, pograją trochę, zobaczą, że mapa fajna i będzie grywalna częściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #147367 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Myślę, że wgranie nowych map jest zbędne, dlatego, że jest masa map, a grane są 3-4 mapki. (cs_italy2, cs_assault, cs_assault_upc, cs_weestwood) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2014 #143402 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Popieram adonai29 lecz mapy: te 3 które wymieniłem można by wgrać de_dustyaztec de_westwood.mtk de_nuke_b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 30 Kwietnia 2014 #149074 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Na serwer w najbliższym czasie zostanie dodane kilka znanych nowych map .Dzięki za założenie tematu myślę ze niektóre z twoich map zostaną wykorzystane . Pozdrawiam FiGhT3r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 30 Kwietnia 2014 #149075 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi