Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #148913 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: (Ja mam nick Mr.Good:) a mam bana na nick jakub i nie wiem dlaczego? Godzina, data zdarzenia: Nie wiem... Mapa: Nie wiem STEAM_ID / IP: ' STEAM_0 : 0 : 203528623 ' Uzasadnienie: Nie powinienem mieć na tym serwerze bana ponieważ wo gule na nim jeszcze nie grałem. Ten serwer polecił mi kolega i przy ładowaniu wyskoczyło mi że mam bana perm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 29 Kwietnia 2014 #148916 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 został zbanowany steam id najwyraźniej udostępniłeś komus steama ,ban nie zostanie zdjęty jedyna opcja to zrobic wlasnorecznie 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 29 Kwietnia 2014 #148917 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi