Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148745 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: xYntos Godzina, data zdarzenia: 22:30 [??] Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 193.242.136.13 Uzasadnienie: server był pełny 31/32, klikałem connect, connect, connect. w końcu przestało mi ładować i teraz jak wchodzę poprzez " connect ip " ( bo nie mam w ulubionych ) i ani jedna kreska mi nie idzie, jak klikam ESC to w consoli pisze " you have banned from this server .. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 28 Kwietnia 2014 #148746 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 możliwe że dostales bana przez serwer wlasnie za te proby wejscia ale na twoje IP sa 2 aktywne bany wiec mowy o ub nie ma jezeli masz zmienne ip i odziedziczyles tego bana po kims innym zresetuj router i poczekaj dzien dwa innej mozliwosci nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 28 Kwietnia 2014 #148748 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi