Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148671 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Lekarz Hp - 20 Wytrzymałość - 10 Inteligencja - 0 Kondycja - 20 Bronie: Mp5navy, knife , glock/usp ( zależy od teamu) Opis: Posiada 3 apteczki i wskrzesza umarłych. Nowa klasa - Ostatni Snajper ( zwykła) Hp - 20 Wytrzymałość - 15 Inteligencja - 5 Kondycja - 25 Bronie: AWP, Deagl, knife, 2x flesh, glock/ usp (zależy od teamu) Opis: Ma 1/3 z awp, 3 skoki. @Edit Jeny przepraszam nie ten cod ^^, proszę o przeniesienie do cod 200 lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148675 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 klasa lekarz jest juz na serverze co do 2 to zbedna watpie zeby ktos gral sa o wiele lepsze klasy z awp 1/3 np. admiral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148676 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Zwróć uwagę na tytuł tematu -,-. "Modyfikacja klas." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #148837 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 przenoszę i odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #148865 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Dla mnie nie potrzeba zmieniac lekarza ma z famasa jakies 1/? na natychmiastowe zabicie i 3 apteczki mysle ze nikt by nim nie gral jak mu zabierzemy tego famasa i 1/? z niego... A ten sniper bylby za slaby gdy usuniemy mu ak ... Dla mnie te modyfikacje zbedne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #138971 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 W takim razie proponuje wgrać nowe klasy bo te co na codzie są to połowa stoi od wieków nie używana i mówicie że nie potrzebna zmiana -,-. Cij co mają premki owszem im nie jest to potrzebne bo nawalają cybersuitem co ma tam bóg wie co jadą każdego ^^. Rakietą walnie i gość liczy barany. Dla graczy którzy nie mają premki też by chcieli czymś dobrym pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 1 Maja 2014 #149357 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Klasa lekarz jest już na serwerze cod ma ona 1/15 na natychmiastowe zabicie z famasa i posiada 3 apteczki , gra nią kilka osób .Dotychczasowa klasa nie jest zła lecz również myślę o jej modyfikacji . Twoja modyfikacja jeszcze by ja osłabiła gdybyśmy zabrali jej 1/15 na natychmiastowe zabijce ,a dodali wskrzeszanie .Co do drugiej propozycji klasa ta jest zbędna na serwerze jest już klasa admirał która ma 1/3 awp ,1/16 na zabójstwo z dowolnej broni ,4 apteczki ,10 hp za zabójstwo co prawda nie ma 3 skoków ale jest wiele klas co ma 3/2 skoki ,a po za tym myślę ze klasa by była trochę za słaba . Pozdrawiam FiGhT3r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 1 Maja 2014 #149358 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi