Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Modyfikacja klas.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Lekarz

Hp - 20

Wytrzymałość - 10

Inteligencja - 0

Kondycja - 20

Bronie: Mp5navy, knife , glock/usp ( zależy od teamu)

Opis: Posiada 3 apteczki i wskrzesza umarłych.

Nowa klasa - Ostatni Snajper ( zwykła)

Hp - 20

Wytrzymałość - 15

Inteligencja - 5

Kondycja - 25

Bronie: AWP, Deagl, knife, 2x flesh,  glock/ usp (zależy od teamu)

Opis: Ma 1/3 z awp, 3 skoki.

@Edit

Jeny przepraszam nie ten cod ^^, proszę o przeniesienie do cod 200 lvl.

Napisano

klasa lekarz jest juz na serverze co do 2 to zbedna watpie zeby ktos gral sa o wiele lepsze klasy z awp 1/3 np. admiral

Napisano

Dla mnie nie potrzeba zmieniac lekarza ma z famasa jakies 1/? na natychmiastowe zabicie i 3 apteczki mysle ze nikt by nim nie gral jak mu zabierzemy tego famasa i 1/? z niego... A ten sniper bylby za slaby gdy usuniemy mu ak ... Dla mnie te modyfikacje zbedne...

Napisano

W takim razie proponuje wgrać nowe klasy bo te co na codzie są to połowa stoi od wieków nie używana i mówicie że nie potrzebna zmiana -,-. Cij co mają premki owszem im nie jest to potrzebne bo nawalają cybersuitem co ma tam bóg wie co  jadą każdego ^^. Rakietą walnie i gość liczy barany. Dla graczy którzy nie mają premki też by chcieli czymś dobrym pograć.

Napisano

Klasa lekarz jest już na serwerze cod ma ona 1/15 na natychmiastowe zabicie z famasa i posiada 3 apteczki , gra nią kilka osób .Dotychczasowa klasa nie jest zła lecz również myślę o jej modyfikacji . Twoja  modyfikacja jeszcze by ja osłabiła gdybyśmy zabrali jej 1/15 na natychmiastowe zabijce  ,a dodali wskrzeszanie .Co do drugiej propozycji klasa ta jest zbędna  na serwerze jest już klasa admirał która ma 1/3 awp ,1/16 na zabójstwo z dowolnej broni ,4 apteczki ,10 hp za zabójstwo  co prawda nie ma 3 skoków ale jest wiele klas co ma 3/2 skoki ,a po za tym myślę ze klasa by była trochę za słaba .

Pozdrawiam FiGhT3r.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...