Skocz do zawartości

zmiany :D

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

pisze ten temat bo na serwerze zostały wprowadzone pewne zmiany i rozumie to że nigdy się nie da się pozmieniać wszystkiego na tip top :P  

a więc chce żeby tu pisali jakie są jeszcze nieprawidłowości w zmienionych klasach tak aby nie zaśmiecać forum :D  

ja zauważyłem jak narazie tylko jedną nieprawidłowość w śmierci nie ma 1 na 1 z kosy  a powinno być

Śmierć ma 1/1 z kosy.

Zgodzę się z Cziterem Na Potęgę iż Polak jest lepszy od śmierci. 

A no i kwestia resetu- Dlaczego zrobiliście reset levli a nie zrobiliście resetu wyzwań ? 

Przecież To utrudnia grę a dodając do tego jeszcze, że nie ma misji na serwerze.

dokładnie porównanie śmierci z polakiem  

śmierć: premium

bronie: aug , m4 

umiejętności: eliminator rozrzutu i 3 skoki 

polak: nie premium 

bronie: aug, ak, sg552 

1 mina ( teraz nim grałem to ma 3 miny a nie jedną) eliminator rozrzutu, 2x większa szybko szczelność, widzi niewidzialnych  

nie no czy mi się wydaje czy to już jest lekka przesada....  

powinni dodać śmierci żeby widziała niewidzialnych i 2x większą szybkostrzelność 

Wydaje mi się, że Porucznik jest trochę za słaby i dlatego nikt nim nie gra. Przydałaby się jakaś domyślna broń, bo tak to tylko może biegać z radarem i domyślnym pistoletem TT/CT. Proponuję fiveseven + ciche kroki + bezlik na fiveseven albo przynajmniej nieskończone magazynki. Gangsterowi można by jeszcze trochę zmniejszyć grawitację.

• 2 weeks later...

nie znam aktualnych klas za dobrze ale prosze nie nabijac postow ze 3osoby pisza o jednej klasie, kazdy post zostaje sprawdzany... gralem porucznikiem i faktycznie przydalo by mu sie dodac jakas bron - bezlik nie koniecznie, ciche kroki hmm moze troche ulepsza ta klase i zacheca do gry nia:)  to juz napisalem tak przy okazji...

Gość Guest

Ja zauważyłem że perk bezlik czasami nie chce działać, i perk do wyrzucenia. U was też się tak dzieje, czy tylko u mnie ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...