Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148608 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 pisze ten temat bo na serwerze zostały wprowadzone pewne zmiany i rozumie to że nigdy się nie da się pozmieniać wszystkiego na tip top a więc chce żeby tu pisali jakie są jeszcze nieprawidłowości w zmienionych klasach tak aby nie zaśmiecać forum ja zauważyłem jak narazie tylko jedną nieprawidłowość w śmierci nie ma 1 na 1 z kosy a powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148683 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 dla mnie największą nieprawidłowością jest to, że Polak (nie premium) jest silniejszy od śmierci (premium) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Kwietnia 2014 #148721 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Wszystko zostanie na dniach poprawione, obecne-nowe klasy są dopiero testowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 29 Kwietnia 2014 #148833 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Śmierć ma 1/1 z kosy. Zgodzę się z Cziterem Na Potęgę iż Polak jest lepszy od śmierci. A no i kwestia resetu- Dlaczego zrobiliście reset levli a nie zrobiliście resetu wyzwań ? Przecież To utrudnia grę a dodając do tego jeszcze, że nie ma misji na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #148847 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 dokładnie porównanie śmierci z polakiem śmierć: premium bronie: aug , m4 umiejętności: eliminator rozrzutu i 3 skoki polak: nie premium bronie: aug, ak, sg552 1 mina ( teraz nim grałem to ma 3 miny a nie jedną) eliminator rozrzutu, 2x większa szybko szczelność, widzi niewidzialnych nie no czy mi się wydaje czy to już jest lekka przesada.... powinni dodać śmierci żeby widziała niewidzialnych i 2x większą szybkostrzelność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Kwietnia 2014 #148902 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Brylas po 1 porównaj staty, po 2 śmierć ma 1/1, po 3 brylas robisz za wiele zamieszania n-ty napisał, że klasy są na próbę, tylko kupię nowego kompa wezmę się za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #149041 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Wydaje mi się, że Porucznik jest trochę za słaby i dlatego nikt nim nie gra. Przydałaby się jakaś domyślna broń, bo tak to tylko może biegać z radarem i domyślnym pistoletem TT/CT. Proponuję fiveseven + ciche kroki + bezlik na fiveseven albo przynajmniej nieskończone magazynki. Gangsterowi można by jeszcze trochę zmniejszyć grawitację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Maja 2014 #153451 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 No to tak. Wyzwania i lvl zresetowane. Polak w najbliższym czasie zostanie premium. A z kosą od śmierci nie widziałem problemu, tak jak cruzeN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 13 Maja 2014 #153478 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 nie znam aktualnych klas za dobrze ale prosze nie nabijac postow ze 3osoby pisza o jednej klasie, kazdy post zostaje sprawdzany... gralem porucznikiem i faktycznie przydalo by mu sie dodac jakas bron - bezlik nie koniecznie, ciche kroki hmm moze troche ulepsza ta klase i zacheca do gry nia:) to juz napisalem tak przy okazji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #153486 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ja zauważyłem że perk bezlik czasami nie chce działać, i perk do wyrzucenia. U was też się tak dzieje, czy tylko u mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #153643 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Morzecie też ulepszyc Plutonowego bo tez sie nadaje do nieczego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi