SUNN. Napisano 1 Lutego 2016 #391635 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Nick : Sunn Data ( Od kiedy do Kiedy ) : 1.02.2016 - XXX Powód : urlop już wcześniej miałem zgłoszony, w sensie sesja itp. Teraz go chciałbym przedłużyć ze względów osobistych. Cały czas mam oko na serwer i miał będę, ale wysiadłem psychicznie i muszę odpocząć. De facto kilka tygodni chcę mieć ciszy i względnego spokoju, chcę się zregenerować. A jak komuś nie pasuje to mnie wywalcie. ku uciesze reszty. Nie chcę pisać rezygnacji z posad, więc póki co biorę urlop. A potem się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2016 #391656 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Lajcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2016 #391657 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi