Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148400 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Nick: eClipsex Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie jest to moja pierwszy robota jako admin byłem nim już na różnych serwerowniach strasznie lubię pomagać ! Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9! Staż w CS-sie: w Cs'a gram już bardzo długo tzn "4-6 lat" lecz z wielkimi przerwami Steam ID:STEAM_0:1:230077 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/eClipsex/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!:Jestem osobą obiektywna / konsekwetną lubie żartować : ) chciałbym pomóc trzymać wam serwer lubie utrzymywać porządek ! czasu mam mało przegranego na serwerze lecz dla mnie to są 2 dni i mam te godzinki na grane na serwerze jestem cały czas jak i na TS ! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Oj czasu mam bardzo wiele +6H dziennie ! Kontakt:GG/SKYPE/TS co tylko chcecie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Kwietnia 2014 #148401 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 - Minimum 80h przegrane na serwerze, oto z jednych wymagań na admina. Masz przegrane tylko 5h. Podanie odrzucam (złóż za 14 dni jeżeli dobijesz godziny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Kwietnia 2014 #148403 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Nie spełnia wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi