Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148201 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: KoksPl.ExE Godzina, data zdarzenia:Nie pamiętam Mapa:De_dust2 STEAM_ID / IP:722434042/83.25.220 Uzasadnienie:Chciałbym prosić o ub gdyż zostałem słusznie zbanowany z mojego głupiego powody nerwy mnie porostu wzieły jak cały czas ci cheaterzy mnie zabijali a ja powinienem wiedzieć że i tak nie długo dostaną bana a ja z nerwów włonczyłem i tak to wyszło prosił bym jak to możliwe o ub i mam problem ze wsawieniem ssów Pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148204 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Czyli mówisz , że przyznajesz się do czitowania i prosisz o ub, ciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148207 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Czyli mówisz , że przyznajesz się do czitowania i prosisz o ub, ciekawie... tak wiem że to głupio zabrzmiało ale tak wyszło tylko z mojej głupoty a ja poprostu chciałbym grać na tym serwerze i nic więcej nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148213 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 100 reklam sieci (własnoręcznie) i będzie ub (oferta jednorazowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148214 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi