Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148159 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Nick: eClipsex Wiek:19 Data by YTAdRemoval">rejestracji na forum: 27.04.2014 Czas spędzony na forum:Konto założone dzisiaj więc nie jest go dużo ale potrafie posiedzieć lubie postować uwielbiam wymianie zdan Doświadczenie w ocenianiu: Jestem osobą obiektywną jak i bardzo konsekwetną , lubie pożartować ale jeżeli trzeba to jestem poważny . Ogólnie moge napisać krótko smieszny młody porządny człowiek : ) SSY umiem rozpoznac demko również potrafie odtworzyć ! Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak obsługiwałem AMXBANS nie przez krótki okres czasu lecz byłem na różnych serwerowniach Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Na forum jak i na serwerze nie byłem banowany ! Dlaczego Ty?: Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Z racji tego , że konto zostało założone dzisiaj powiem jak to było na innych serwerowniach na forum spedzam około 4-6 godzin dziennie nie tylko tak , że siedze forum włączone i nic nie robie Coś od siebie Myśle , że dużo o sobie napisałem a więc nic więcej tylko czekać na rozpatrzenie gram na only dd2 . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Kwietnia 2014 #148160 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Po 1 na rangę UBTeam wymagany jest admin na sieci. Po 2 jesteś z nami stanowczo za krótko. Daj się poznać pograj trochę, zdobądź posadę admina, a wtedy się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Kwietnia 2014 #148161 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi