Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148080 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: > > > Sudoku < < < Godzina, data zdarzenia: Nie pamiętam dokładnie jakieś 2 tygodnie temu ( na dole uzasadnie dlaczego prośbe o UB piszę dopeiro teraz) Mapa: De_dust2 STEAM_ID / IP: Your SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1777609732 ' Your IP : ' 37.123.207.122 ' Uzasadnienie: Dobra i tu wszystko wytłumaczę.Kiedy dostałem bana na tym serwerze "powód screeny" najzwyczajnie w świecie ich nie miałem więc nawet nie marzyłem o ub.Jednak kiedy podobny problem znalazł się na Cs.Soplica pomyślałem,że coś musi być nie tak i nie myliłem się.Cs-a pobierałem właśnie od nich i mieli coś z clientem a mianowicie ich client nie zapisywał ss-ów.Może wydać to się dziwne,ale mam na to dowody.Kiedy gracze z tamtego serwera zaczynali skarżyć się na brak screenó ,które admin zrobił wykryto problem- A to napisał jeden z adminów tamtego serwera "To wszystko wyjaśnia, nasze klienty nie mogły mieć zapisanych ssów, dopóki nie nadałeś praw administratora." Pobierz nowy klient, lub łatkę poprawiającą to: http://cs-soplica.co...cs-16-poprawka/ (jeżeli link nie działa- http://cs-soplica.com/topic/155303-pytanko/) Złóż prośbę o UB i napisz, że miałeś naszego klienta, zapewne dostaniesz UB. Wiem,że tutaj będzie liczył się głoś h@ więc proszę go o danie mi szansy,ponieważ nie cheatowałem,tlyko client nie zapisał mi ss-ów.Tak więc chce wiedzieć czy dacie mi szanse tu pograć(zależy mi na ty) czy mowicie mi "pa pa" Czekam z niecierpliwością na decyzję admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 27 Kwietnia 2014 #148081 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 jedyna opcja na UB to zrobienie własnoręcznie 100 reklam problem clienta jest nam znany dlatego jeżeli chcesz pograć po zrobieniu reklam przeinstaluj wersje gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 27 Kwietnia 2014 #148082 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi