Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2014 #148068 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: eze Godzina, data zdarzenia: 23:52 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 0:0:43160592 / 89.76.202.195 Uzasadnienie: Nie wiem dlaczego, ale na KAŻDYM serwerze banuja robiąc skriny. Nie ma to jak: "hej, jest cziter - wbijesz na serwer?" "jasne, j***ę ss'y, pewnie się nie odwoła" Przecież 90% takich odwołań to odwołania rozpatrzone pozytywnie, więc może wpadniecie na pomysł żeby kręcićDEMO, które jest porządnym dowodem. Ja ponieważ nie czitowałem odwołuję się od bana. Prosiłbym o jak najszybsze rozpatrzenie tego odwołania. Skriny: http://speedy.sh/XCGkT/MACIE.rar Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na UB Kultura kulturą, ale wszystkie moje posty dotyczą odwołań, więc zaczynam mieć już dosyć WASZEJ nieudolności w banowaniu i adminowaniu (danego serwera oczywiście). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Kwietnia 2014 #148069 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi