Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2014 #148035 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Nick: Zygmuh. Wiek: 14lat Data rejestracji na forum: 26.04.2014 Czas spędzony na forum: Króciutko Doświadczenie w ocenianiu: 8/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak przez 5 miesięcy albo i dłużej Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Zauważyłem że rekrutacja na UnBan Teama jest otwarta więc chciałbym spróbować swoich sił ponownie w tej roli Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Długo zależy od dnia i miesiąca Bo wiadomo Szkoła Coś od siebie: Myslę że wiek nie ma tu nic do znaczenia. Jak już wspomniałem obsługiwałem wcześniej Unban'a i dobrze se w ter roli radziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2014 #148036 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head bez ostrzeżeń w dziale Admin [serwer]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 26 Kwietnia 2014 #148037 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 na przyszlosc przeczytaj wymagania zanim zlozysz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 26 Kwietnia 2014 #148038 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi