HardziK Napisano 31 Stycznia 2016 #391591 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Mam takie pytanko czy mozna zrezygnowac z klasy mini premium na cod mod 45k za godziny bo bym chciał zbierac na premium jak sie da to bym prosil o odebranie mi klasy mini bym byl bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 1 Lutego 2016 Autor #391799 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 odbierze ktos mi te premium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2016 #391818 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Nie lepiej poczekać aż wygasną? Nie rozumiem co masz na myśli mówiąc 'za godziny' czy być może liczysz na zwrot pieniędzy za premki wyjaśnij co masz na myśli ale po Polsku. edit: nie wiedziałem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 1 Lutego 2016 #391836 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Na codzie 45k został zorganizowany pewnego rodzaju ko konkurs, gdzie gracze za zdobywane godziny gry mogli dostać jakąś tam premke. Chłopak chce zrezygnować z premki która odebrał, i chce dobić godziny by dostać lepszą. Jeżeli nie widziałeś, to po co się wypowiadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Lutego 2016 #397081 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Wybierając premium musisz się dobrze zastanowić czego oczekujesz. Niestety wybrałeś raz, na następne musisz trochę ponabijać nowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Lutego 2016 #397082 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi