Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147649 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 1. Nick na TS: Smyku 2. Wiek 16 3. Doświadczenie: Spore, to tak umiem robić kanały,dodawać rangi zbanować/wyrzucić też potrafie jak nie umie się osoba zachować. 4. Mikro(obowiązkowe): tak 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: 2h-6h 6. Dlaczego właśnie ty: Jestem często na ts'ie i już kilka krotnie zdażyło się, że pisały do mnie osoby abym założył im kanal lecz nie mogłem tego zrobić i musiałem odsyłać ich do moderata który jest tylko jeden i wiadomo nie będzie przecież siedział 24h na ts'ie. Wiem,że rekrutacja jest zamknięta ale mimo to sprubuje bo chce pomagać ludzią na ts'ie. 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Kulture, dobrą atmosefere, dużą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 25 Kwietnia 2014 #147657 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Przykro mi lecz rekrutacja jest w tym momencie zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 25 Kwietnia 2014 #147658 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi