Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147514 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: BANANOWENAKURWIADLO1337 Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: 100 reklam żeby dostać ub za modele eslowe? nie przeginacie trochę ? nie wiedziałem że tu nie wolno mieć, na innych sieciach jakich grywałem było to dozwolone jak i na eslu mogę na nich grać. Wszystkich graczy tak traktujecie że za byle co nie dostanie się ub? To tylko model, nie wh jakieś, za dobrze gram dlatego takie problemy ? Trochę wyrozumiałości. Jest pełno innych sieci żeby pograć ale Wasza była spoko to zostałem na dłużej i tak traktujecie graczy. PS. nie zamykajcie tak szybko tematów, w regulaminie mam 24h na odwołanie a nie chce spamu z tematami robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Kwietnia 2014 #147517 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Na naszej sieci te modele zabronione są tak samo jak wh czy aim. 100 do zrobienia ma każdy, który używa wspomagaczy, modyfikuje ss'y czy właśnie ma te modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147521 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Rozumien, ale na serverze nie pisze co jest zabronione a bardzo żadko są zabronione medele inne. Zmienię i nie będe grał na nich a 100 reklam tylko odstrasza graczy i zmniejsza ich ilośc. 2 szansa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147525 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Rozumien, ale na serverze nie pisze co jest zabronione a bardzo żadko są zabronione medele inne. Zmienię i nie będe grał na nich a 100 reklam tylko odstrasza graczy i zmniejsza ich ilośc. 2 szansa ? he he dobrze gada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147532 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Wiele graczy ma takie same zdanie bo tak jest, ale głoś należy do Administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147533 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Na przyszłość zanim zaczniesz grać czytaj regulamin tylko 100 reklam pozostaje na ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 25 Kwietnia 2014 #147534 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Wyjaśnione. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 25 Kwietnia 2014 #147535 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi