Go艣膰 Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147498 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Nick:CEBI Wiek:rocznikowo 16 Data rejestracji na forum:15 lip 2013 Czas sp臋dzony na forum: 聽 聽 [*] 54d 11h 38m 42s 聽 聽 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu:Dobre Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Tak By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Na forum nie na serverze tak Dlaczego Ty?:Mam bardzo du偶o czasu wolnego jakie艣 do艣wiadczenie w ocenianiu mam i chce pom贸c adminom w sprawdzaniu Ss'贸w Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:Online jestem czasem do 10h ale aktywny to do 5h Co艣 od siebie:Powodzenia 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147513 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2014 聽 Co艣 od siebie:Powodzenia 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Jak mamy to rozumie膰 - ju偶 sobie przyzna艂e艣 rang臋 i 偶yczysz sobie powodzenia?聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147516 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Jestem na tak jest on z nami od bardzo dawna, aktywny na serwerze ma adina na serwerach mysle ze ogarnie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 25 Kwietnia 2014 #147653 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2014 link z plikami pw聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 26 Kwietnia 2014 #147828 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi