Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147498 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Nick:CEBI Wiek:rocznikowo 16 Data rejestracji na forum:15 lip 2013 Czas spędzony na forum: [*] 54d 11h 38m 42s Doświadczenie w ocenianiu:Dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Na forum nie na serverze tak Dlaczego Ty?:Mam bardzo dużo czasu wolnego jakieś doświadczenie w ocenianiu mam i chce pomóc adminom w sprawdzaniu Ss'ów Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Online jestem czasem do 10h ale aktywny to do 5h Coś od siebie:Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147513 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Coś od siebie:Powodzenia Jak mamy to rozumieć - już sobie przyznałeś rangę i życzysz sobie powodzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147516 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Jestem na tak jest on z nami od bardzo dawna, aktywny na serwerze ma adina na serwerach mysle ze ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 25 Kwietnia 2014 #147653 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 link z plikami pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 26 Kwietnia 2014 #147828 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi