Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147182 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Nick:PieRsciOnek Wiek:14 wczoraj miałem urodziny. Data rejestracji na forum:13 sty 2014 Czas spędzony na forum:5d 20h od razu z godzinami. Doświadczenie w ocenianiu:Miałem admina na innej sieci i potrafię odróżnić cheata od skilla. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Nie ale przecież każdy może spróbować. Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Na forum nigdy ale na serwerze tak. Dlaczego Ty?:Ponieważ chcę spróbować czegoś nowego. Może mi się uda. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Zależy kiedy w normalne dni 3/4 godziny. Coś od siebie:Niektórzy ludzie chcą próbować nowych rzeczy ja jestem taką osobą czasami nie udaje się im ale nigdy się nie poddają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Kwietnia 2014 #147183 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Kolego, przeczytaj wymagania. Poza tym - z wiadomych względów - twoje podanie jest trochę nie na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Kwietnia 2014 #147184 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi