Go艣膰 Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147182 Udost臋pnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Nick:PieRsciOnek Wiek:14 wczoraj mia艂em urodziny. Data rejestracji na forum:13 sty 2014 Czas sp臋dzony na forum:5d 20h od razu z godzinami. 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu:Mia艂em admina na innej sieci i potrafi臋 odr贸偶ni膰 cheata od skilla. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Nie ale przecie偶 ka偶dy mo偶e spr贸bowa膰. By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Na forum nigdy ale na serwerze tak. Dlaczego Ty?:Poniewa偶 chc臋 spr贸bowa膰 czego艣 nowego. Mo偶e mi si臋 uda. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Zale偶y kiedy w normalne dni 3/4 godziny. Co艣 od siebie:Niekt贸rzy ludzie chc膮 pr贸bowa膰 nowych rzeczy ja jestem tak膮 osob膮 czasami nie udaje si臋 im ale nigdy si臋 nie poddaj膮. 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Kwietnia 2014 #147183 Udost臋pnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Kolego, przeczytaj wymagania. Poza tym - z wiadomych wzgl臋d贸w - twoje podanie jest troch臋 nie na miejscu. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Kwietnia 2014 #147184 Udost臋pnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi