Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY ale mi przykro

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

no "dobże" jesteś tempy!  jak widać to słowo "odżucone" zostało napisane w cudzysłowiu nie "będę" się pucował!!! jak ty usiłujesz!

a co do pana michasioo widac jaki jestes techniczny mózG!! przecież ja o tym piusze ,że kurwa nie dzaiala!!! i ma to działać tak ,że słysze wsztkich umarłych! a kogo nie chce to nie a nie jakies kombinacje, normalnie to idzie ustawic bo sam nie zrobie!!!!!!!!!!!! bo ja chce słyszeć umarłych! ale niektorych niechce... czy to takie trudne do zrozumienia!!! wszystko trzeba tłumaczyć ....... może książkę o tym "Co jest kurwa raz23"

jeszcze raz! podobają mi się ustawienia serwera ale chcę mieć opcje mutowania przeciwnej dróżyny podczas gdy jestem dead! i da się to zrobić.... a tak nie ma! jest opcja tylko swoją dróżyne!!!!!!!!!!! /mute dla każdego!!!!! ja gine a tu gościu nawija non stop!!!

I TERAZ GOŚCIU PISZE ,ŻE MOGĘ WYŁĄCZYĆ WSZYSTKICH PRZECIWNIKOW!!!! ALE JA CHCE ICH SŁYSZEĆ PO ŚMIERCI TYLKO CO NIEKTORYCH MUSZĘ AŻ ZMUTOWAĆ A SIĘ NIE DA!!! I WEŻ MNIE NIE WKURWIAJ TYPIE!!! BO ŻEŚ MNIE WKURWIŁ MICHASIO SWOIM PIERDOLENIEM?!!! NIE GRASZ A WYPIERDALASZ Z JAKIMIŚ GUPOTAMI!!! Proszę o wypowiedź kogoś kompetentnego w tej sprawie bo opcja jest potrzebna! czyli paulinka ma gieca i ja musze słuchać jak umarłem.... albo wyłączyć odłuch mikrofonu! A

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...