Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147160 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Nick: Stoch Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem rok admina na pewnym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: 4 lata Steam ID : STEAM_0:1:812013 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=Stoch&Search=Search Dlaczego TY .!: Jestem bardzo często na serwerze i nie raz widziałem jak aimer biegał a adminów na serwerze nie było , myślę ,że się wam przydam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5/6 godzin (czasami dłużej ) Kontakt: Steam : Stoch jeżeli chodzi o forum , to wiem ,że byłem mało aktywny ale moge to nadrobić ( oczywiście pisząc sensowne posty a nie spamując ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #145811 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Myślę, że można dać mu szansę, doświadczenie, czas na serwerze jak spędzasz, zgłaszasz cziterów, ale popraw kulturę i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147200 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Również jestem na TAK Ale tak jak powiedział Wizz - popraw troszkę kulturę. Ogólnie to często go widuję i przyda się następny admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147213 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ja jestem na NIE przedewszystkim za KULTURE ! wchodzisz na serwer odrazu ciśniesz ludzi,ktoś o cos zapyta odrazu udzielasz jakieś chamskie i obrażliwe odpowiedzi,ogólnie nic do ciebie nie mam ale przez kulture jestem na NIE,popraw to a napewno zmienie zdanie. Pozdrawiam Reptile ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147215 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 To że "cisne ludzi" to pierwsze słysze , zawsze sie staram pomagać . Będę sie starał trzymać kulture na najwyższym poziomie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147216 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Hahaha szkoda ze nie robiłem ss'ów bo troche by ich było z twoimi flugami do ludzi jak i do mnie.... Do tego wypowiedż pod własnym podaniem Warn ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 24 Kwietnia 2014 #147261 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Jestem na tak, gość często gra, spamuje na U@ zgłaszając cziterów, wiek mniej więce jest, steam, godzinki, tylko kup mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147262 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 na nie, powód - brak kultury, wyzwiska kierowane w strone graczy jak i czasem adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147289 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ja też jestem na NIE za kulturę teraz jej nie masz to co dopiero jak się dostaniesz do władzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147290 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362116 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina FFA" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi