tetra Napisano 24 Kwietnia 2014 #147099 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Siemanko. Chciałbym wprowadzić na serwer trochę świeżości dlatego poświeciłem odrobinkę czasu, aby zrobić parę rs'ow. Sa one w rożnych jakościach, ponieważ każdy swoje premierki wypuszcza jak chce. Jakość jest oryginalna. :)Zawsze można te pliki poprawić. Chodzi ogólnie o nutki,które byście chcieli. Zbędne komentarze proszę zostawić dla siebie.Nie ma żadnego hip hopu bo to jest już przestarzale i nikt na to "nie leci" W tych czasach się pompuje . Dam sobie głowę uciąć ze to się spodoba ludziom na serwerze http://www4.zippyshare.com/v/56685992/file.htm Zapraszam do sprawdzania paczki . Wyproszone tytuły, nie znajdziesz takich pompek nigdzie w sieci: D : 1.Mia Martina vs. Teknova - La la (Alex Menco MashUp) 2.Katy Perry ft. Juicy J - Dark Horse (DNF & Vnalogic Remix) 3.Slayback - W.O.W (Original Mix) [LQ] 4.DJ Jean - The Launch (D.O.D Remix Club Mix) 5.Sander Van Doorn & Firebeatz - Guitar Track (Kayliox Remix) 6.Cometa - Go Left Or Right (Original Mix) 7.Iggy Azalea - Bounce (Slayback Bootleg) 8.Picco vs. R3hab & Deorro - Somebody To Love (RafCio Club Mix) 9.Icona Pop - I Love It (Omar! & Adrian S Remix) 10.David Guetta & Showtek Feat. Vassy - Bad 11.Omar! & Adrian S - Dum, Dum (Original Mix) 12.Jennifer Lopez ft. Flo Rida - Goin In (Slayback Bootleg) 13.Narcotic Thrust - I Like It 2k14 (StepQ Mash-Up) 14,Bodybangers - Sunshine Day (Danny Rush Bootleg) 15.Claydee - Sexy Papi ( Dj Sequence Bootleg) 16.No Comment - Freedom (J&G and Keeys Remix) 17.Quad City Dj's - C'Mon 'N Ride It (Martin Dee Angelo Remix) 18.Amy Diamond - What's In It For Me (Crash & Smash 2k14 Bootleg) 19.Ummet Ozcan - Raise Your Hands Up (Original Mix) 20.INNA feat. Yandel - In Your Eyes (NEXBOY Bootleg) 21.Omar! & Adrian S - Clap Your Hands! (Original Mix) 22.Flashrider - Attenzione (NoizBasses & Raz0r Bootleg) 23.Player & Remady - Disappear 2014 (Cortez Remix) 24.Tony Tweaker & Wojtala Feat. Stephey - Rest Of Your Life (Purple Project Remix) 25.Showtek & Justin Prime & Omar! & Adrian S - Cannonball (DJ Dawko Mash-Up) 26.Softplay - Crazy Voices (Original Mix) 27.TAITO ft. Kitch - Biggle (Original Mix) 28.Mallancia - Deep Tieep 2014 (Armando Fuentez Bootleg Mix) 29.Alchemist Project - Viva Carnival 2014 (V&P PROJECT Club Mix) 30.Cometa - Pump The Base (Original Mix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Kwietnia 2014 #147103 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Nom fajne przydałyby się nowe rs właśnie te mogą być nie mam nic przeciwko do nich chociaż wybrać z nich parę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147129 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Bardzo fajne niektóre.. Te RS'y, które są na serwerze to już się trochu 'przejadły' ... ;] Można pare nutek wklepać... Nie zapomnij o tytułach nutek, które będą wgrywane.. Z pewnością się będą pultać o tytuły :] Pozdrawiam Michał ;] n-ty.. Miałem na myśli rs'y COD MOD 200.. One już długo nie były zmieniane.. Na 4 fun byłem i wiem, że są nowsze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147139 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Choć nie gram na tym serwerze to i tak gratki za rs'y . Mi osobiście bardzo się podobają . Moim zdaniem pasowały by na każdy serwer . Prosiłbym o tytuły rs'ów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 24 Kwietnia 2014 #147236 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 No, no tetruś. Troszkę się napracowałeś. Oczywiście jestem za wgraniem tych rs' ów, ponieważ większość wpadła mi w ucho. I oczywiście + na zachętę. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi