Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 #146659 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Wpadłem na pomysł , by każdy admin serwera miał w "Moderacja tematu" do wyboru również opcje "Wątek zamknięty" . Moim zdaniem ułatwiło by to też "pracę" adminów na owym serwerze . Proszę o wypowiadanie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 23 Kwietnia 2014 #146663 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Przeciez taka opcja jest dostepna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 #146672 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Nie u adminów . Tylko np u UB Team . Ale nie u adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Kwietnia 2014 #146673 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Tetra jest dostępna, ale rudemu pewnie chodzi o to, aby był ten ostatni post z grafiką "podanie odrzucone". A co do pomysłu, jak dla mnie wiele by nie zmienił, więc można dodać, ale nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 #146674 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Dokładnie o to mi chodzi . Tylko , żeby była grafika " Wątek został zamknięty " . Będzie to bardziej przejrzyste , że temat jest zamknięty i wgl . Niestety obecnie taka opcję mają tylko wyżsi rangą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Kwietnia 2014 #146726 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 rudy to ja mam pytanie do ciebie jakie tematy według ciebie ma zamykać admin serwera ?? skargi odwolania zmiany premium na cod np? bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2014 #146734 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 To samo pytanie ode mnie co jar | luki. Niech lepiej zostanie tak jak jest, od tego są moderatorzy i inni na innych ważnych posadach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Kwietnia 2014 #146832 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Macie możliwość moderacji w działach z ss'ami serwera, na którym adminujecie. W pozostałych działach UBT czy działach serwerowych te obowiązki przejmują członkowie UnBan Team'u (tylko w UBT), moderatorzy forum i opiekunowie. Niech tak zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 23 Kwietnia 2014 #147026 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 23 Kwietnia 2014 #147027 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi