Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146418 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Nick: CHAPON Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): 10/10 admina miałem setki razy na COD Moda'ch z 20 razy około. Sam miałem kilka serwerów COD. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 //// 9/10 Staż w CS-sie: 6/7 lat 3 z Steam coś takiego Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/CHAPON/80.72.40.110:27008/ Do końca tygodnia dobiję te 30h Dlaczego TY .!: Ponieważ jestem dobrym adminem, jestem obiektywny, nie daję banów bez powodu. Są admini na serwerze ale nie reagują na u@ a ja chcę to poprawić. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w Tygodniu codziennie 2-3h a w weekend 4-5h Kontakt: GG: 25506448 Steam: CHAPON e-mail: [email protected] Jeśli ktoś ma problem z tym iż nie mam jeszcze tych 30h to odrazu mówię że do niedzieli będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Kwietnia 2014 #146421 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Niestety za mało godzin. Dobij godziny i napisz do ktoregoś z moderatorów o otwarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Kwietnia 2014 #139513 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.Uzasadnienie:Na serwerze widziałem Cie kilka razy policzył bym na palcach jednej ręki ,zresztą widać to po wejściu na twój gametracker . Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi