Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie szwagra lajta tofik00

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:szwagier lajta tofik00

Doświadczenie (w byciu adminem): dobre

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6

Staż w CS-sie: 4 lata

Steam / NonSteam: NonSteam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametrack...2.40.110:27027/

Dlaczego TY .!:lubie grać na serwerze oraz jestem aktywny mam też poczucie humoru oraz dobrze dogaduje się z graczami

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dużo lecz czasami ograniczam sie do 2-3 godzin dziennie

Kontakt:skype Szwagier lajta tofik00 

Więc tak:

- Prześlij nagranie swojego głosu, ponieważ z tego co pamiętam nie miałeś mutacji.

- GT nie kłamie: byłeś we Srode (173minuty), w Piątek (39minut) i Sobote (31minut), to nazywasz multi aktywnością?

- konto pod podanie.

- wbija na txt

Jestem na nie.

Więc tak:

- Prześlij nagranie swojego głosu, ponieważ z tego co pamiętam nie miałeś mutacji.

- GT nie kłamie: byłeś we Srode (173minuty), w Piątek (39minut) i Sobote (31minut), to nazywasz multi aktywnością?

- konto pod podanie.

Jestem na nie.

1 mam mutacje 2 gram na serwie od kad mam mutacje

Rzadko wchodzę na serwer (po tych problemach), ale jak już jestem to często widzę pretendenta. Nie boi się wchodzić do CT (znam kilka osób którzy wchodzą tylko po to aby zabijać, a nie prowadzić), ma  czasami kreatywne podejście do "zabawy", mutacja hmmm już niedługo skończy przechodzić, zna regulamin.

Jestem bardziej na "+" niż na "-" !!

P.S. Szkoda tylko, że nie będzie miał kogo pilnować...

Pozdrawiam

Kochany i lubiany wszechpotężny Grimm 

Ave JA 

Aha szukajcie mnie na skype :D (dla wtajemniczonego) 

Rzadko wchodzę na serwer (po tych problemach), ale jak już jestem to często widzę pretendenta. Nie boi się wchodzić do CT (znam kilka osób którzy wchodzą tylko po to aby zabijać, a nie prowadzić), ma  czasami kreatywne podejście do "zabawy", mutacja hmmm już niedługo skończy przechodzić, zna regulamin.

Jestem bardziej na "+" niż na "-" !!

P.S. Szkoda tylko, że nie będzie miał kogo pilnować...

Pozdrawiam

Kochany i lubiany wszechpotężny Grimm 

Ave JA 

Aha szukajcie mnie na skype :D (dla wtajemniczonego) 

grimm serwer nie upada (aż tak bardzo ) na pewno wiele osób przyjdzie w wakacje jak np. lajt

grimm serwer nie upada (aż tak bardzo ) na pewno wiele osób przyjdzie w wakacje jak np. lajt

Grimm kurde feler Grimm (cóż za zniewaga, obraża mnie)

U mnie neutral. Popraw aktywność na serwerze i forum bo też jest ważna jak dla mnie. Po za tym nie widzę większych przeszkód.

chętnie poprawie aktywność jak w końcu go włączą :P

Jestem na TAK.

*ogarnia

*wchodzi do CT

PS: Tak wiem ,że dawno mnie na swerwerze nie było (zepsuty komputer ) :( Ale mam swoich informatorów :D

PS2: What?! Ty masz 14 lat? a nie więcej? o.0 jak pare miesięcy temu na skype gadaliśmy to brzmiałeś mi na 16 minimum więc jeszcze raz. WHAT?

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:
W stosunku do liczby graczy mamy wystarczająco adminów, gdy serwer będzie stabilny, oraz gdy wrócą gracze złóż ponownie podanie.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...