Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146341 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Nick:szwagier lajta tofik00 Wiek:14 lat Doświadczenie (w byciu adminem): dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: NonSteam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametrack...2.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:lubie grać na serwerze oraz jestem aktywny mam też poczucie humoru oraz dobrze dogaduje się z graczami Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dużo lecz czasami ograniczam sie do 2-3 godzin dziennie Kontakt:skype Szwagier lajta tofik00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 22 Kwietnia 2014 #146360 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Jestem Na Tak *Ogarnięty *Często Na Serwerze *Nie Wdaje Się w Konflikty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 22 Kwietnia 2014 #146363 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Więc tak: - Prześlij nagranie swojego głosu, ponieważ z tego co pamiętam nie miałeś mutacji. - GT nie kłamie: byłeś we Srode (173minuty), w Piątek (39minut) i Sobote (31minut), to nazywasz multi aktywnością? - konto pod podanie. - wbija na txt Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146364 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Więc tak: - Prześlij nagranie swojego głosu, ponieważ z tego co pamiętam nie miałeś mutacji. - GT nie kłamie: byłeś we Srode (173minuty), w Piątek (39minut) i Sobote (31minut), to nazywasz multi aktywnością? - konto pod podanie. Jestem na nie. 1 mam mutacje 2 gram na serwie od kad mam mutacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 22 Kwietnia 2014 #146487 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Brak Steam. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Kwietnia 2014 #146496 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Podanie zostało otwarte, zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 22 Kwietnia 2014 #146508 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 jestem na tak ogarniety miły i jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146540 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Rzadko wchodzę na serwer (po tych problemach), ale jak już jestem to często widzę pretendenta. Nie boi się wchodzić do CT (znam kilka osób którzy wchodzą tylko po to aby zabijać, a nie prowadzić), ma czasami kreatywne podejście do "zabawy", mutacja hmmm już niedługo skończy przechodzić, zna regulamin. Jestem bardziej na "+" niż na "-" !! P.S. Szkoda tylko, że nie będzie miał kogo pilnować... Pozdrawiam Kochany i lubiany wszechpotężny Grimm Ave JA Aha szukajcie mnie na skype (dla wtajemniczonego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146541 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Rzadko wchodzę na serwer (po tych problemach), ale jak już jestem to często widzę pretendenta. Nie boi się wchodzić do CT (znam kilka osób którzy wchodzą tylko po to aby zabijać, a nie prowadzić), ma czasami kreatywne podejście do "zabawy", mutacja hmmm już niedługo skończy przechodzić, zna regulamin. Jestem bardziej na "+" niż na "-" !! P.S. Szkoda tylko, że nie będzie miał kogo pilnować... Pozdrawiam Kochany i lubiany wszechpotężny Grimm Ave JA Aha szukajcie mnie na skype (dla wtajemniczonego) grimm serwer nie upada (aż tak bardzo ) na pewno wiele osób przyjdzie w wakacje jak np. lajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #144255 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 grimm serwer nie upada (aż tak bardzo ) na pewno wiele osób przyjdzie w wakacje jak np. lajt Grimm kurde feler Grimm (cóż za zniewaga, obraża mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146545 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 U mnie neutral. Popraw aktywność na serwerze i forum bo też jest ważna jak dla mnie. Po za tym nie widzę większych przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146546 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Grimm kurde feler Grimm (cóż za zniewaga, obraża mnie) wybacz Grimm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146548 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 U mnie neutral. Popraw aktywność na serwerze i forum bo też jest ważna jak dla mnie. Po za tym nie widzę większych przeszkód. chętnie poprawie aktywność jak w końcu go włączą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 22 Kwietnia 2014 #146550 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Szwagier istnieje "edytuj". Co do podania, widziałem jak wbijasz na txt i to nie raz. Mówiłeś mi że nie wiedziałeś że to karane, wychodzi znajomość regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 22 Kwietnia 2014 #146575 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 @Tornad Czy mógłbyś się nie wypowiadać w dziale JB ? W GT nawet Twojego nicku nie wyszukuje, więc należy Ci się warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 22 Kwietnia 2014 #146592 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 @Tornad Czy mógłbyś się nie wypowiadać w dziale JB ? W GT nawet Twojego nicku nie wyszukuje, więc należy Ci się warn. on już upomnienie dostał ochłoń gurna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146604 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Jestem na TAK. *ogarnia *wchodzi do CT PS: Tak wiem ,że dawno mnie na swerwerze nie było (zepsuty komputer ) Ale mam swoich informatorów PS2: What?! Ty masz 14 lat? a nie więcej? o.0 jak pare miesięcy temu na skype gadaliśmy to brzmiałeś mi na 16 minimum więc jeszcze raz. WHAT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 23 Kwietnia 2014 #146619 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 @DR.ROZPIERDUCHA Proszę Cię. Zobacz sobie godzinę mojego postu, a godzinę upomnienia Malu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 23 Kwietnia 2014 #146645 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Ostatni mój post, jeżeli macie zamiar tak pisać to na pw, to jest podanie i tylko info w związku z szwagrem. @notka Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147072 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Jestem na Tak -Ogarnięty - Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147564 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Jam jestem na WIELKIE TAK :good: Jest spoko ma wszystko co potrzeba nad czym się zastanawiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 25 Kwietnia 2014 #147567 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Wg. mnie neutral. Dlaczego? Serwer praktycznie pusty, więc nie ma kogo pilnować. Myślę, że powinieneś złożyć podanie, gdy serwer stanie znów na nogi. Pokaż, że Ci zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Kwietnia 2014 #147712 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: W stosunku do liczby graczy mamy wystarczająco adminów, gdy serwer będzie stabilny, oraz gdy wrócą gracze złóż ponownie podanie. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi