Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146298 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: Maniek. Godzina, data zdarzenia: 22.04.2014r Godzina 12:30 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 46.204.15.73 Uzasadnienie:Dostałem bana za to że skanowałem z przed bramy do weścia na resp ct .. skanowełem przez sciane z tunelu i Admin nie zbanował.. Zq co ? I nawet nie zrobił ss :c BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 120 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Maniek. [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 780151747 ' [AMXBans] Your IP : ' 46.204.15.73 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y Prosze od rozpatrenie tego i UB.. Jeżeli brak ss mnie nie usprawiedliwia to przecież serwer ma HLTV.. prosze to sprawdzić.. jeżeli tam widać ze mam aima czego nie miałem to nie bede grał wiecej an waszej sieci serwerów a jeżeli tego bana nie ma to Admin powinien najpierw SS zrobić a poźniej Banowac.. Z góry dzięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146304 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 No to czekamy na demko adminem banującym jest Upalony na wstawienie demka ma 24h więc bez zbędnego spamu proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Kwietnia 2014 #146812 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Brak zainteresowania ze strony admina, co za tym idzie - ostrzeżenie w dziale adminowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Kwietnia 2014 #146813 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi