Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146198 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: Szachista Godzina, data zdarzenia: nie wiem Mapa: de_westwood (ostatnia mapa na jakiej grałem) STEAM_ID / IP: 25.119.116.21 Uzasadnienie: Zostałem zbanowany chyba przez pomyłkę, ponieważ stało się to pod moją nieobecność, nie wiem jak. Sytuacja wygląda następująco: grałem sobie "w najlepsze", rozłączyłem się z serwerem, i następnego dnia próbując się znów połączyć dostałem informacje, że zostałem zbanowany. Jeśli ban jest permanentny to proszę chociaż o jego uzasadnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 22 Kwietnia 2014 #146207 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Zaden ban nie widnieje w bansie, wiec to byl jakis blad u Ciebie Zapraszam do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 22 Kwietnia 2014 #146208 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 22 Kwietnia 2014 #146209 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi