ballon Napisano 16 Kwietnia 2016 #423415 Napisano 16 Kwietnia 2016 Twój nick podczas gry:allopeRro Godzina, data zdarzenia:00:48 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:'STEAM_0:0:106421967 Uzasadnienie: Gralem i nagle dostaje bana za "WH"
SUNN. Napisano 16 Kwietnia 2016 #423421 Napisano 16 Kwietnia 2016 Adminka banująca została powiadomiona, jutro wieczorem (ok. 21-23) się wypowie.
ballon Napisano 16 Kwietnia 2016 Autor #423422 Napisano 16 Kwietnia 2016 Nie da rady tego przyszpieszyc? Bo troche lipa, jesli dostaje Bana teraz, a nie moge grac jutro przez caly dzien.
SUNN. Napisano 16 Kwietnia 2016 #423424 Napisano 16 Kwietnia 2016 Nie da rady tego przyszpieszyc? Bo troche lipa, jesli dostaje Bana teraz, a nie moge grac jutro przez caly dzien. Gdy się człowiek spieszy wtedy się diabeł cieszy. Zgłosiłem wątpliwości co do Twojego skilla, Adminka Danke zbanowała, ocenimy i zobaczymy. Tym bardziej, że jestem ciekawy opinii innych co sądzą o Twojej grze bo bez ESP to niezbyt ciekawie dla Ciebie wyglądało. Jeśli ma być sprawiedliwie to zajmie to odpowiedni okres czasu.
gonna give'm a cziken? Napisano 17 Kwietnia 2016 #423616 Napisano 17 Kwietnia 2016 Nie da rady tego przyszpieszyc? Bo troche lipa, jesli dostaje Bana teraz, a nie moge grac jutro przez caly dzien. Ależ oczywiście da radę to przyspieszyć. Pierwsze demo z brzegu - rozgrywka wcześniej niż ta, w której dostaje bana: http://d1.hltv.org.pl/srv23577/HLTV-1604170009-de_dust2.dem.zip 0:36-1:16 - mi wystarczy już pierwsza twoja akcja. Rozpiszę jednak żeby nie było. Skrada się na B, 'sprawdza' kampy i nagle wraca do trupa, zobaczył Ctka i się wystraszył ;D Dalsze jego wyczekiwanie i na głupiego skanowanie udowadnia tylko jedno. To nie jest 1 akcja, a 5 lub więcej, których nie ma sensu rozdzielać - na tym bym zakończył. Lećmy jednak dalej; 1:44-2:08 - znów jego lamerskie wyczekiwanie. Wiecie czemu on tak robi? Wcześniej dostawał bany, bo jak dureń skanował bez umiaru. Zdecydował się skończyć z tym, ale na tym wychodzi gorzej, co widać po tej akcji; 2:22 - reakcja typowa u miernot z wh, które nie potrafią się kryć; 2:27 - poprawia celownik, gracz 'fajny nick' pokazał jak demaskować tego typu oszustów; 3:12 - mierzenie i skany idealne w modele. Nawet SG nie jest dla niego przeszkodą; 3:43 do końca - znowu jego typowe wyczekiwanie. Nudne to; 4:58-5:12 - Ledwo wychodzi z respa i jeździ po modelach + późniejsze mierzenie na bramę, gdy CT rzucają granaty - normalnie ogłupiał Tak jak wcześniej napisałem, boi się nadmiernie skanować. Wyszło co wyszło. Dalej to już sami oglądajcie. Mi szkoda czasu...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Kwietnia 2016 #423711 Napisano 17 Kwietnia 2016 Właśnie w tej chwili usiadłam wygodnie przed laptopem, więc się mogę wypowiedzieć. @ już tutaj post wyżej rozpisał demko za mnie, bo niestety ja dopiero teraz mam czas, by cokolwiek napisać. Skoro już zostało rozpisane demko i sam członek UBT stwierdza u gracza jechanie po modelach to chyba niepotrzebnie będę tracić czas na kolejne. W sumie tu nie ma nic do rozpisywania - można stwierdzić po samym stylu gry. Natomiast jeżeli aż tak ważne jest, bym wstawiła swoje demko z czasami to pół godziny i mogę wstawić.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
1
Popularne Dni
16 Kwi
4
17 Kwi
2
Najaktywniejsi w tym temacie