Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145771 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Nick: got milk ?! Wiek: 20 Data rejestracji na forum: 08 marca 2014 Czas spędzony na forum: 1d 10h 30m Doświadczenie w ocenianiu: Jestem adminem dd2 wiec sprawdzanie graczy jest u mnie na porządku dziennym. Potrafię odróżnić odpalonego od dobrego gracza. Nie raz mi się zdarzy zbyt pochopny wniosek w stosunku SS lecz w ocenie demka zawsze się kilka razy zastanowię i ocenię co do tak zwanego skilla. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Szczerze to nigdy lecz raz widziałem u znajomego i myślę to to dosyć prosta obsługa. Z waszą pomocą ogarnę to w moment. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na forum nigdy, na serwerze bodajże raz jedynie SS. Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc ekipie UBT wiem że jest ich kilkunastu lecz nigdy nie zaszkodzi jedna para rąk więcej do pomocy ! Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Odkąd mam admina to przeważnie 1/2h max. Coś od siebie: Wszystko co mogłem napisałem powyżej. Czekam na rozpatrzenie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146224 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146230 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Jesteś z nami zdecydowanie za krótko. -Admina masz zaledwie od tygodnia. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146231 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi