Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145572 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Nick : Soha. Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): 9/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 5-6 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Soha./80.72.40.110:27008/ 29 godzin Dlaczego TY .!: Dlaczego Ja... Wszystko standardzik jestem uczciwym graczem z dużym doświadczeniem... Cs był moją pierwszą grą w,którą zacząłem grać i grać Dużo razy jest sytuacja,że nie ma poprostu komu zbanować niepotrzebnego wspomagacza.. nie jestem chamskim użytkownikiem moim zdaniem jestem lubiany na serwerze.Z miejsca przypominam,że mam cierpliwość,ale ona się kończy... jestem przewrażliwiony na punkcie chamskich tekstów.Na serwerze gram dosyć często jeśli uda mi się wejść stopień wyżej mogę zapewnić nocne dyżury,a dnie 5-8 godzin Pracuje,ale dorywczo... Mam dosyć dużo czasu kończe bo się rozpisałem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-10 godzin Kontakt : STEAM (Soha.) Ps. Wiem,ze konto na forum zostało stworzone dziś nie miałem po co go tworzyć... Ale posty rosną już 3 Wesołych świąt i zajebistego jajeczka <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145580 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Sory Soha ale narazie neutral -godziny na forum -jednak rzadko widuję ciebie na serwerze popraw godziny na forum wchodź częściej na serwa a zmienię zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 20 Kwietnia 2014 #145581 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.Uzasadnienie: To chyba żart na serwerze widziałem Cie kilka raz ,nie przegrałeś nawet 30 godz. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi