Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145444 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Data i godzina zdarzenia:teraz Nick admina/gracza, który zawinił:1head1shoot Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: 1head1shot [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Skoki pingu :)' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:53442311' [AMXBans] Twoje IP: '89.239.121.225' [AMXBans] =============================================== Setti killed ^Viper^ with m4a1 Świadkowie:Maniak:) Jar|Luki Uzasadnienie:Za ping 30minut od razu? Żadnego 5min żadnego na y@@ infa że skacze cokolwiek. Może mnie nie lubisz ale to nie znaczy że jak wejde na serwer od razu mnie banujesz:) I ja nigdy nie mam skoków pingu tylko co najwyżej spadek fps :_) Mój ping http://scr.hu/0fy9/jbh9i a w grze zawsze max 60 Kolego admin nie jest do zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145445 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 wybacz klawisze mi się pomyliły to było nie chcący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145448 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Teraz mi 2 osoby napisały że od kiedy masz admina się wywyższasz się. Nie rozdawaj na prawo i lewo banów. Jak dla mnie zbyt szybko admina jak dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145449 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 nie wywyższam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145451 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Co do tego pingu - bajka piękna. Pozdruś właśnie ze mną rozmawiał i dziwnym cudem głos był ciągły - w przypadku pingu - jest on przerywany, ponieważ internet nie nadąża z przesyłem danych... Ping był kulturalny w przedziale 50 - 80, a więc nie ma podstawy do banowania.. Ban w ogóle nie potrzebny, zawraca tylko głowe UBT, który będzie musiał dać UB za ban, który nie był poprzedzony JAKIMKOLWIEK UPOMNIENIEM! Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 19 Kwietnia 2014 #145457 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Ub pozdro. Admina prosze o poprawe nastepnym razem beda wyciaganiete z tego konsekwencje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 19 Kwietnia 2014 #145459 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi