Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145274 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Grając wczoraj na serwerze na swoim nicku Pako Krol Disco, wyrzuciło mnie, lecz przy ponownym uruchamianiu wyskakuje mi informacja że zostałem zbanowany na innym nicku (Dane poniżej). Dlatego proszę administrację o wyrozumiałość i usunąć tego bana abym nadal mógł grać. Twój nick podczas gry: Hit Godzina, data zdarzenia: - Mapa: - STEAM_ID / IP: 83.10.182.194 Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Kwietnia 2014 #145284 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Teraz powinno wszystko chodzić, jeśli nie, zgłoś się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Kwietnia 2014 #145285 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi