Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145186 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Witam serdecznie. A wiec.. Mam takie pytanie.. Z racji tej, iż gram na Nicku ManiaK :], a niewiele osób pamięta, czy kojarzy mnie z Nicku FonTeK.. Czy możliwe jest zamiana Nicku na forum? Zależy mi na tym aby nie utracić informacji typu: data rejestracji, posty itp.. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145190 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Oczywiście, że jest. W dziale organizacja możesz zmienić nick, musisz tylko dać 5 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145191 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi