Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145174 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Sprawa do administracji. Nie wiem gdzie to napisać dlatego piszę tutaj. Wczoraj podczas grania na serwerze, wyłaczyło mi grę, lecz po ponownym wchodzeniu na serwer cały czas wyskakuje mi informacja że zostałem zbanowany na nicku Hit, pomimo że cały czas gram na swoim nicku Pako Krol Disco. Czy byłaby taka możliwość aby odbanować gracza Hit, abym mógł kontynuować grę ? Twój nick podczas grania: Hit Godzina, data zdarzenia: - Mapa: - Link do screenów: - STEAM_ID / IP: 83.10.182.194 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Kwietnia 2014 #145183 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 zostały zrobione screeny ktore trzeba wstawic nie ma mozliwosci odbanowania tego IP poniewaz czit rowniez dostal by ub sproboj jeszcze zresetowac router w innym przypadku jedynie 100 reklam moze zapewnic ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Kwietnia 2014 #145184 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi