Go艣膰 Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145139 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Nick: J0K3R Wiek: W tym roku 17 Data rejestracji na forum: 01 wrz 2013 Czas sp臋dzony na forum: 7 dni 17 godzin ( Cz臋sto bywam na forum i nie nabijam godzin w ten sposob , ze jestem zalogowany na forum i nic nie robie ) Do艣wiadczenie w ocenianiu: My艣l臋 , 偶e dobre . Jestem adminem , wie膰 po cz臋sci potrafie ocenic czy ktos gra/gra艂 na wspomagaczach Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Szczerze mowiac to nie , ale mysle , ze szybko sie naucze , szybko wszystko 艂apie聽 聽( Kiedy艣 musi by膰 ten 1 raz ) By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Na forum nie , ale chyba raz na serwerze - ss'y . Dlaczego Ty?: Chcialbym pomoc jezeli chodzi o ubt . Jezeli czegos nie pewne , to zawsze moge sie kogos cos dopytac ( doradzic sie ) . Nie podejmuje pochopnych decyzji . Moje decyzja zawsze jest uzasadniona i "pewna" . Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Forum ? To tak od 1 godziny do 2-2,5 potrafilbym siedziec na forum . 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Kwietnia 2014 #145153 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2014 link z plikami na pw聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 20 Kwietnia 2014 #145620 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2014 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi