Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145138 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Twój nick podczas grania: tAL'Godzina, data zdarzenia: 21:32 / 18.04.2014Mapa: De-dust2Link do screenów: http://www61.zippysh...78060/file.html STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : tAL ' [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 19736197 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.229.157.97 ' [AMXBans] =============================================== Uwagi: Zostały mi zrobione czarne ssy, podczas robienia zdjęć mój cs był zminimalizowany, pierwsza taka sytuacja. Pare dni temu również miałem robione ssy lecz wyszły normalnie, nie ma na serverze HLTV więc nie mam jak udowodnić że ssy robione mi były podczas gdy ja byłem AFK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145146 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi