Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #144784 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Nick: Pietruszek Wiek: 18 w lipcu Data rejestracji na forum: Rejestracja: 06 sty 2014 Czas spędzony na forum: 2d 3h 3m 54s Doświadczenie w ocenianiu: Nie powiem ze bardzo dobre no takie powyzej 50% Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak Dlaczego Ty?: A dlaczego nie? Uwazam ze warto probowac i dlatego chcial bym dostac sie do UBT Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 1-2 h Coś od siebie: Wywiazuje sie z obowiazkow, Jestem kulturalny i mily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 18 Kwietnia 2014 Premium #144787 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Witam.Jak dla mnie można dać chłopakowi szanse.Jest ogarnięty oraz ma WYSOKĄ kulturę.Myślę że poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Kwietnia 2014 #144791 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 link z plikami pw prosze nie wypowiadac sie w podaniach to nic nie daje kandydat musi sprawdzic dostarczone materialy tylko to wplywa na ocene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Kwietnia 2014 #144979 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi