Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #144725 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: Patryx Godzina, data zdarzenia: 17.04.14 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: Nie wiem Uzasadnienie: Wiem dlaczego miałem bana. Miałem takiego haxa, nazywa się no-flesh. Używałem go, bo strasznie dużo graczy rzuca fleshe i nic nie widać. Przepraszam, usunąłem haxa i już z niego nie korzystam. Proszę o unban, to nigdy więcej się nie powtórzy. Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #144727 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jak chcesz dostać ub zrób 100 reklam sieci własnoręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #144728 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi