Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #144702 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: youtube.com/user/skowi1993 Godzina, data zdarzenia: minutę temu? Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:23962791 Uzasadnienie: co tu dużo uzasadniać nie wiem nawet co za kupa mnie zbanowała i dlaczego, bo ustrzeliłem kilka głów? brak ss'ów? czekam na demo [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Cheater' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:23962791' [AMXBans] Twoje IP: '83.27.10.90' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #144710 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Zapraszamy admina Aj KILL YOU !!! do przedstawienia dowodów w postaci demka. A tobie kolego dobrze radzę zważaj na słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #144732 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 adonai, polska wolny kraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #144839 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Za taką wypowiedź jaką zrobiłeś to poczekasz 24H! Naucz się kultury ^^ i demko jest więc nie spinaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Kwietnia 2014 #144870 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 gracz za swoja wypowiedz otrzymal pkt na forum wiec jezeli masz demka wstaw je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #109077 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Człowieku Ty mi nie będziesz mówił ile ja mam czekać, za swoje słownictwo zostałem już ukarany na forum więc wrzucaj to demo (pośmieję się trochę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145178 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Pfff, taką organizacje to ja pierdole, demko się upa 2min a gość je w 24h nie może wrzucić. 3/4 serwa mierne gówna nonsteamowe co w plecy z metra zabić nie potrafią, grają bez dźwięku bądź na głośnikach i weź się tu nie dziw że banują lepszych graczy. Aj Kil You. pozdrawiam Cie serdecznie koksie z 600h przegranymi. Pograj jeszcze pare lat, pograj na jakimś lanie to może mi dorównasz i będziesz wiedział jak się czują Ci oporowi zawodnicy banowani przez wyzwiska nonsteamowych ścierw. Z poważaniem skow. @edit właśnie minęły równe 24h od złożenia mojej skargi. GONWO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145180 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi