Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144499 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Nick: m3fist0 Wiek: 17 Data rejestracji na forum:Rejestracja: 11 kwi 2014 Czas spędzony na forum: 3h , 37 m ( mało musiałem się zająć dziewczyną) Doświadczenie w ocenianiu: 10/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak, znam amx 10/10 Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na serwerze 4fun ss'y dostałem byłem czysty Dlaczego Ty?:Ponieważ gracze czekają bardzo długo na ub'a ( czasami ) jeżeli Się dostanę gracze nie bd czekali wiecej niż 5 min ! Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: mogę cały dzień ( od 7 rano do 10 ) może mnie nie być Coś od siebie: Jestem miłym spokojnym graczem. Lubię grać w cs'a tak jak i uczę się na grafika początkujących graczy traktuję ulgowo Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144504 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Musisz posiadać range admina Multi-Head, aby zostać członkiem ubt. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144505 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi