Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144183 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: Spawn Godzina, data zdarzenia: około 12:30, 17.04.2014 Mapa: zm_desert_war STEAM_ID / IP: Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 38789829 ' // IP : ' 83.1.88.2 ' Uzasadnienie: Po incydencie związanym z tym "hakerem" wyszedłem z serwa i wróciłem potem na kolejną mapę o nazwie zm_desert_war każdy się strzelał itp brak zm, nagle dostaje bana za "reklamę" choć nie pisałem żadnej i nie mam nawet bindów na reklamę.Gram na tym serwie już sporo czasu i pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Kwietnia 2014 #144223 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi