Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144123 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry: All That Remains Godzina, data zdarzenia: 12:16, 17.04.2014 Mapa: zm_dusthorror STEAM_ID / IP: 'STEAM_0 : 0 : 1428378440' // IP: 213.77.89.28 Uzasadnienie: Sytuacja jest bardzo przejrzysta. Grałem sobie na zombie modzie, po czym nagle zaczęły się pojawiać informacje o nowym ip (hacker się włamał i reklamował swój serwer. Admini zombie moda, powinni wiedzieć o co chodzi, gdyż nie byłą to pierwsza taka sytuacja). Zobaczyłem to i powiedziałem do mikrofonu "Ktoś próbuje zhackować serwa", nie minęły 3 sekundy i nagle pojawia mi się ramka, że zostałem zbanowany.... powód: czitowanie (dostałem perma). Mam nadzieję, że szybko dostanę unbana, gdyż wczoraj zakupiłem VIP-a i mam ochotę się nim nacieszyć. Każda osoba z którą grałem może potwierdzić moją niewinność. Mam nadzieję, że ktoś z zombie moda się wypowie na ten temat, a także któryś admin: Kura, FreakQ, Kasia <3, Kamyk., liczę na was! Pozdrawiam, AllThat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144127 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Spoko, ale musisz poczekać ziom, żaden z adminów zm nie jest upoważniony do robienia ub. Jeśli faktycznie nie zostałeś zbanowany przez pełnoprawnego admina to po prostu cierpliwości, 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144142 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 http://imageshack.com/a/img835/7230/9khr.png No, ten koleś to na pewno nie jest adminem. Nie pozostaje mi nic, tylko czekać. Mam nadzieję, że taka sytuacja nie zdarzy się nikomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144143 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi