Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Nick: Bienio (L) Wiek: 21 Data rejestracji na forum: 02.styczeń 2014 Czas spędzony na forum: 11dni 20godz. Doświadczenie w ocenianiu: ss/dem potrafię w miarę ogarnąć czy są dobre czy złe. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: nigdy lecz szybko się uczę wiec może dam radę Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nie... Dlaczego Ty?: Jestem ogarnięty.Myślę że mógłbym pomóc dla UbT jeżeli ogarnę z waszą pomocą to z chęcią zasilę wasze grono Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3/4 godz.to zależy od dnia Coś od siebie: Wszystkiego trzeba spróbować,jeżeli nie dam rady nic się nie stanie przecież człowiek uczy się na błędach i będę wiedział że nie dla mnie taka posada .Czekam na odp.Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144047 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 jestem na tak +wiek +godziny +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 17 Kwietnia 2014 #144057 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 link z plikami na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Kwietnia 2014 #144978 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi