dawcamocywnocy Napisano 16 Kwietnia 2014 #143973 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry:dawcamocywnocy Godzina, data zdarzenia:nie wiem bo nie gralem Mapa:nie wiem bo wtedy nie grałem STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 1 : 84714377 Uzasadnienie:w konsoli X/KZ/VDC/Zhy Hack jeżeli chodzi o bindy klawiszy owszem posiadam je lecz slużą mi one do np kupowania broni, ale czy to jest nie uczciwe a i bym zapomniał o mouse 4 mouse 5 na których mam granatniki i f na którym mam smoke i to chyba tyle tylko czy za bindowanie klawiczy dajecie bana? pozdrawiam dodam jeszcze że gram tutaj od poł roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 16 Kwietnia 2014 #143977 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ban z tym powodem udowodnił Ci że Twój config ma tzw. skrypty, aliasy ułatwiające grę. Jeśli chcesz ub zrób 100 reklam rób wróć za 3 miesiące. Bez ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 16 Kwietnia 2014 #143978 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi