Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2016 #391174 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Witam! Chciałem zgłosić ,że opcja /mute nie dziala prawidłowo gdyż po śmierci słysze dróżyne przeciwną których nie da sie zmutować! Ogólnie to chciałem złożyć skarge na PAULINKA bo mnie tak wkurwia ten jego zjebany głos a w dodatku nie chce zamknąć ryja a zmutować sie nie da i "the bill" tak samo! zasrancy dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4U4K4 Napisano 31 Stycznia 2016 #391184 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Ogólnie to chciałem złożyć skarge na PAULINKA bo mnie tak wkurwia ten jego zjebany głos a w dodatku nie chce zamknąć ryja a zmutować sie nie da i "the bill" tak samo! zasrancy dwa. Wulgaryzm na forum, WARN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 31 Stycznia 2016 #391355 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 z tego co widzę to jakoś za bardzo nie masz powodów do złożenia skargi po za tym że Cię oni denerwują, wystarczy nie zwracać za bardzo na nich uwagi albo poprosić by się trochę uspokoili a nie wypisywać na forum w dodatku z wulgaryzmami które bardziej obciążają Ciebie a nie tych na których składasz skargę. Moim zdaniem skarga bezpodstawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 31 Stycznia 2016 #391357 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Nie będę tego komentowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi