Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2014 #143562 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Twój nick podczas gry:pozdro 600 Godzina, data zdarzenia:20:30 Mapa:cs_italy 1 lub 2 STEAM_ID / IP:89.239.121.225 STEAM_0:1:53442311 Uzasadnienie: Mam pytanie od kiedy nie można miny przed wejściem stawiać do tego domku? Od kiedy gram na cod modzie można tam stawiać Proszę o dowody od 7aro że zle położyłem. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: 7aro [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'miny regulamin' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:53442311' [AMXBans] Your IP: '89.239.121.225' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 15 Kwietnia 2014 #143564 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Piszesz odwolanie a nawet nie wytlumaczysz dokladnie gdzie postawiles mine. Przed domkiem. Duzo mowi. Czekamy na wypowiedz 7aro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 15 Kwietnia 2014 #143568 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 mapa italy 2 wejście do domku z hostami czytanie regulaminu nie boli Cs_Italy2: Wyjście z domku. http://multi-head.pl/topic/23580-regulamin-min-mapy-cs/ proszę cie nie pogrążaj się przeczytaj:D jak już wspomniałem pokazałeś klasę będąc adminem a gracze po obandowaniu za haxy są 2 razy bardziej pilnowani prze zemnie adonai29 kolejny raz wykazałeś się nie znajomością regulaminu dlatego będę dalej za tym żeby nie było @ z powodu posiadania innej funkcji poniewarz poprostu sie nie sprawdzają. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2014 #143571 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Miny, Pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. ( Ban 30 min) PRosze bardzo przeczytaj nie boli to Czerownym zaznaczyłem gdzie można a zielonym tam gdzie nie można. Sam znam regulamin na pamięć więc nie wymigasz się :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 15 Kwietnia 2014 #143573 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 pozdro wez sie ogarnij . Caly domek przy hostach i WYJSCIE z niego . Tak znasz regulamin ze sam go lamiesz. Prosze o wyciagniecie konsekwencji , Na ta pore zamykam aby uniknac spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 15 Kwietnia 2014 #143589 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Uważam ze ban słuszny nie można tam stawiać min , choćby dlatego ze ciężko jest je ominąć wchodzą a wychodząc z hostami jeszcze trudniej a poza tym jak już chyba wiesz jest to w regulaminie min z którym się chyba wreszcie zapoznałeś . Adonai29 ja uważam ze ban jest słuszny również prosił bym Cie z całym szacunkiem o zapoznanie się z regulaminem cod i regulaminem min bo czasami zdarza Ci się go złamać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 15 Kwietnia 2014 #143593 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi